Villa Laura

Villa Laura

Villa Laura smještena je u malom selu  Orihi, koje se nalazi u središnjem dijelu južne Istre, u blizini gradića Barbana i samo 30ak kilometara od najvećeg istarskog grada Pule. Većina kuća u selu stara je dvjestotinjak godina, pa svojim posjetiteljima nudi doživljaj autohtonog načina života naših predaka. Ovaj se veliki objekt sastoji do tri renovirane kamene kuće sa bazenom. Imanje je opasano širokim zidom, pa gostima pruža iznimnu privatnost za vrijeme odmora. Interijer kuća uređen je tipičnim istarskim stilom, u drvu i kamenu, što objektima daje posebnu draž i čar.
 Mjesno kombinirano igralište za košarku, rukomet, odbojku te badmintom kao i igralište za djecu (ljuljačke, tobogan, klackalica i pješčanik) udaljeno 150 m stoji na raspolaganju gostima bez naknade.
Barban sa svojom okolicom pruža velike mogućnosti alternativnih aktivnosti, quadovi, adrenalinski park u Glavanima, biciklističke staze, staze za šetnju, jahanje na konjima, škola jahanja, da o sportovima na vodi niti ne govorimo. Pravo mjesto za Vaš veliki odmor i nezaboravno druženje.
Villa Laura nudi smještaj za 16-18 osoba.

KUĆA BR. 1 - za 8 osoba ( 4 spavaće sobe)

Kuhinja , dnevni broavak, dva kupatila, perilica rublja, hladnjak, mikrovalna, TV-satelit, aparat za kavu, klima uređaj, topla i hladna voda.

KUĆA BR. 2 - za 4-6 osoba ( dvije spavaće sobe i dva pomoćna ležaja u dnevnom boravku)

Kuhinja , dnevni broavak, dva kupatila, perilica rublja, hladnjak, mikrovalna, TV-satelit, aparat za kavu, klima uređaj, topla i hladna voda.

KUĆA BR. 3 - za 4 osobe ( dvije spavaće sobe i dva kupatila)

Sve tri kuće koriste zajedničku  veliku natkrivenu terasu sa uzidanim roštiljem , bazen sa 18 ležaljki, vanjski tuš uz bazen,zajedničko parkiralište.

Besplatni internet - whireless.

Domaće životinje su dozvoljene.

Villa Laura
(16-18 osoba)
minimalni boravak
01.04.-14.06.


€ 600,00
4
15.06.-14.07.


€ 650,00 7
15.07.-15.08.


€ 700,00 7
16.08.-30.09.


€ 600,00 7
cijena po danu, boravišna taksa je u cijeni.